Τότε αυτό το συστατικό πρέπει να υπάρχει στον καφέ σας

Μερικοί σταρ δεν φαίνονται ποτέ να γερνούν και να παραμένουν νέοι για πάντα. Μία από αυτές είναι η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον.

Φυσικά, αυτό οφείλεται κυρίως στην καλτ σειρά «Friends», η οποία έχει ενθουσιάσει τους θαυμαστές της σειράς για σχεδόν 30 χρόνια. Έπαιξε τη Ρέιτσελ στο «Friends» από το 1994 έως το 2004. Η εκπομπή, η οποία αφηγείται τη ζωή μιας κλίκας στη Νέα Υόρκη και στην οποία βλέπουμε την Τζένιφερ στα 20 και τα 30 της, είναι στο Netflix.

Αλλά η Τζένιφερ δεν παρέμεινε πάντα Ρέιτσελ. Έγινε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Αλλά εξακολουθεί να είναι η γυναίκα που θέλουμε για καλύτερη φίλη. Και διαβάζουμε με έκπληξη: Η Τζένιφερ είναι 53!

Αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό, πιστεύουμε. Είναι ακόμα τόσο όμορφη και δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου. Η Τζένιφερ φαίνεται πολύ, πολύ νεότερη. Πώς το κάνει αυτό;

Αυτή είναι η μυστική συμβουλή της Jennifer Aniston κατά της γήρανσης

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ όπως φαίνεται ανακάλυψε μια συνταγή για νεανική λάμψη. Προφανώς απλώς ανακατεύει μία ή δύο μεζούρες σκόνης κολλαγόνου στον καφέ της το πρωί. Αυτό δείχνει σε ένα διαφημιστικό κλιπ για τον κατασκευαστή συμπληρωμάτων διατροφής.

Έτσι ετοιμάζει τον καφέ της η Jennifer Aniston:

Προτεινόμενο εκδοτικό περιεχόμενο

Μπορείτε να βρείτε εξωτερικό περιεχόμενο από το Instagram για να ταιριάζει με το περιεχόμενο εδώ. Λόγω των ρυθμίσεων παρακολούθησης, η τεχνική εμφάνιση δεν είναι δυνατή. Κάνοντας κλικ στο “Εμφάνιση περιεχομένου Instagram” συμφωνείτε ότι εξωτερικό περιεχόμενο από αυτήν την υπηρεσία θα εμφανίζεται σε εσάς από εδώ και στο εξής.

Προβολή περιεχομένου Instagram

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στη δήλωση προστασίας δεδομένων μας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ξανά τις ενεργοποιημένες λειτουργίες χρησιμοποιώντας το Privacy Manager στο υποσέλιδο.

Νεανική εμφάνιση χάρη στο κολλαγόνο

Η σκόνη κολλαγόνου είναι άγευστη και παρασκευάζεται από βόειο κολλαγόνο. Περιέχει ουσίες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα και στις οποίες οφείλουμε μια νεανική, σφριγηλή εμφάνιση: Η πρωτεΐνη κολλαγόνο αποθηκεύει νερό και διατηρεί το δέρμα σφριγηλό. Παίζει επίσης σημαντικό ρόλο για τα οστά και τα δόντια καθώς και για τον συνδετικό ιστό.

Οι ελαστικές ίνες του συνδετικού μας ιστού αποτελούνται από ελαστίνη, μια δομική πρωτεΐνη που σχετίζεται με το κολλαγόνο. Και το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει πολύ νερό, υποστηρίζει τον συνδετικό ιστό και εξασφαλίζει σφριγηλό, σφριγηλό δέρμα.

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο λιγότερο κολλαγόνο και ελαστίνη μπορεί να παράγει μόνος του το σώμα, ενώ μειώνεται και το υαλουρονικό οξύ. Αυτό που ξεκινά σταδιακά στα 20 μας γίνεται ορατό στους περισσότερους ανθρώπους γύρω στα 30: το δέρμα γερνά.

Μείνετε νέοι όπως η Τζένιφερ Άνιστον;

Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούμε, η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσική διαδικασία που δεν μπορεί να σταματήσει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να το καθυστερήσουμε. Μια υγιεινή, πλούσια σε βιταμίνες και ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς είναι καλή για το δέρμα, όπως και ο επαρκής ύπνος, η άσκηση, ο καθαρός αέρας και περίπου 1,5 έως δύο λίτρα νερό την ημέρα. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφεύγουμε το αλκοόλ, τη νικοτίνη και την εκτεταμένη ηλιοθεραπεία.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο BUNTE.de.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *