Εκπαιδεύστε το σώμα σας σε 24 ημέρες

Τα πόδια και το κάτω μέρος μπορούν να διαμορφωθούν τέλεια μαζί. Μια άσκηση μπορεί να ενισχύσει και να εκπαιδεύσει και τα δύο μέρη εξίσου.

Αυτή η πρόκληση από τη Renate Dumreicher είναι για 24 ημέρες και μπορείτε να κάνετε μία άσκηση την ημέρα. Ανάλογα με το πόσες επαναλήψεις μπορείτε να διαχειριστείτε, μπορείτε να προσαρμόσετε την προπόνηση στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τον χρόνο και τον αριθμό των επαναλήψεων.

Μια συνεδρία διαρκεί 50 δευτερόλεπτα, με διάλειμμα 10 δευτερολέπτων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, κάντε 12-20 επαναλήψεις. Εάν έχετε πόνο, σταματήστε εγκαίρως. Εάν έχετε έντονο μυϊκό πόνο, παραλείψτε μια μέρα.

Σχετικά με το Samoja Fitness

Η Renate έχει μετατρέψει το πάθος της για «γυμναστική, άθληση, διατροφή, υγεία» σε καριέρα. Ως πιστοποιημένη personal trainer και διατροφολόγος, δίνει συμβουλές και κόλπα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής στην ιστοσελίδα της www.samoja-fitness.de.

Το Samoja σημαίνει υγεία μέσω της αρμονίας της άσκησης, της διατροφής και της χαλάρωσης και προέρχεται από τη λατινική λέξη για το πνεύμα («sanus») και τη λέξη Σουαχίλι για την ενότητα (Umoja).

Στο Instagram και στο YouTube, η Renate δείχνει στους ακόλουθούς της πολλά εκπαιδευτικά βίντεο για ιδέες προπόνησης στο σπίτι και στο σπίτι που προσφέρουν ποικιλία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *