Πέντε κιλά σε έξι εβδομάδες: Αυτό είναι το μυστικό απώλειας βάρους της Carmen Geiss

Το “Rooooobert” της είναι θρυλικό: Η Carmen Geiss είναι Γερμανίδα γυμναστής, τηλεοπτική ηθοποιός, πρώην μοντέλο και σύζυγος του Robert Geiss. Τώρα η 57χρονη δείχνει τον εαυτό της σέξι με εσώρουχα σε μια ανάρτησή της στο Instagram – και με ένα στενό κορμί μπικίνι.

Η Carmen Geiss έχασε πέντε κιλά – σε μόλις έξι εβδομάδες. Η τηλεοπτική σταρ δεν έχει κάποιο μεγάλο μυστικό απώλειας βάρους. Ο δρόμος προς τη φιγούρα του μπικίνι: ένα ξεκάθαρο πρόγραμμα άθλησης και διατροφής καθώς και πειθαρχία.

Έτσι έχασε βάρος η Carmen Geiss

Η Κάρμεν ακολούθησε πρόγραμμα άθλησης και διατροφής για έξι εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: η μητέρα δύο παιδιών εμφανίζεται με τσιμπημένα εσώρουχα στο κανάλι της στο Instagram.

Λέει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε αυθόρμητα αφού σηκώθηκε – γι’ αυτό το κινητό της κάλυψε το πρόσωπό της γιατί δεν ένιωθε ακόμα εντελώς φρέσκια.

Σύμφωνα με την Carmen, το μυστικό της επιτυχίας της στην απώλεια βάρους είναι: η διαλειμματική νηστεία και η αποχή από το αλκοόλ.

Προτεινόμενο εκδοτικό περιεχόμενο

Μπορείτε να βρείτε εξωτερικό περιεχόμενο από το Instagram για να ταιριάζει με το περιεχόμενο εδώ. Λόγω των ρυθμίσεων παρακολούθησης, η τεχνική εμφάνιση δεν είναι δυνατή. Κάνοντας κλικ στο “Εμφάνιση περιεχομένου Instagram” συμφωνείτε ότι εξωτερικό περιεχόμενο από αυτήν την υπηρεσία θα εμφανίζεται σε εσάς από εδώ και στο εξής.

Προβολή περιεχομένου Instagram

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στη δήλωση προστασίας δεδομένων μας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε ξανά τις ενεργοποιημένες λειτουργίες χρησιμοποιώντας το Privacy Manager στο υποσέλιδο.

Photo gallery: Αυτά τα αστέρια έχουν επίσης χάσει βάρος

Το αθλητικό πρόγραμμα της Carmen Geiss

Φυσικά, η πρώην «Miss Fitness» γνωρίζει ότι μια δίαιτα από μόνη της δεν αρκεί για να πετύχει γρήγορα. Γι’ αυτό δεν πρέπει να χάνεται ο αθλητισμός.

Εκτός από διαλείπουσα νηστεία, έκανε ελαφριά άσκηση, όπως χούλα χουπ. Φρόντισε επίσης να κινείται περισσότερο στην καθημερινή ζωή και να περπατά μεγαλύτερες αποστάσεις ή να παίρνει τις σκάλες.

Το γλέντι είναι η ημερήσια διάταξη στις διακοπές

Η Carmen Geiss γράφει στην ανάρτησή της ότι είναι «κάπως περήφανη» για το τονωμένο σώμα της. Αλλά η δίαιτα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα στις διακοπές γιατί η Κάρμεν θέλει να γλεντήσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *