Υπάρχει μια κουδουνίστρα πίσω από την πόρτα: EIS.de Advent ημερολόγιο για μόλις 59,99 ευρώ

Η περίοδος των Χριστουγέννων, όταν βραδιάζει νωρίτερα και κάνει πιο κρύο έξω, είναι επίσης η τέλεια στιγμή για αγκαλιά. Με τα ημερολόγια Advent από το EIS.de, μπορείτε να απολαμβάνετε τη συντροφικότητα ακόμα καλύτερα.

Ρίξαμε λοιπόν μια πιο προσεκτική ματιά στο deluxe Advent calendar από το EIS.de με τις 24 σέξι εκπλήξεις και ανοίξαμε τις πρώτες πόρτες. Εκτός από το περιεχόμενο των θυρών, ρίξαμε μια ματιά και στο σχέδιο.

Προειδοποίηση spoiler! Αποκαλύπτουμε τι κρύβεται πίσω από τις πρώτες πόρτες. Αν θέλετε να εκπλαγείτε, δεν πρέπει να διαβάσετε περαιτέρω.

Deluxe Advent ημερολόγιο από το EIS.de

Ανοίγει η θύρα 6 του EIS.de Deluxe Advent Calendar

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Επιλογή παιχνιδιών για γυναίκες και άνδρες

Τα παιχνίδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν μόνα τους

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται ξανά υγιεινά

Ωραίο σχέδιο του ημερολογίου με τις μικρές συσκευασίες

Επαναλαμβανόμενα προϊόντα των τελευταίων ετών

Προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε στο καθημερινό φιλοδώρημα με 0 ευρώ

Συμπέρασμα της συντακτικής ομάδας FIT FOR FUN:

Στην τιμή των 49,99 ευρώ μπορείτε να φέρετε στο σπίτι ένα ερωτικό ημερολόγιο Advent με πολλές εκπλήξεις. Η προ-χριστουγεννιάτικη περίοδος σίγουρα δεν θα είναι βαρετή και λέμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το ημερολόγιο.

Η πρώτη μας εντύπωση από το πολυτελές ημερολόγιο Advent από το EIS.de

Το ημερολόγιο Advent από το EIS.de σίγουρα δεν είναι μικρό, υπάρχουν πολλά συναρπαστικά προϊόντα που σας περιμένουν. Η μικρή καρδούλα στο καπάκι εγγυάται επίσης καθαρή προσμονή. Τα όμορφα χρώματα επίσης μας εμπνέουν και ταιριάζουν, παρόλο που δεν είναι τα κλασικά χριστουγεννιάτικα χρώματα κατά τη διάρκεια του Advent. Μας άρεσε ιδιαίτερα το ροζ χρυσό.

Από παιχνίδια μέχρι προϊόντα μασάζ έως BDSM, υπάρχει πραγματικά μια επιλογή από συναρπαστικές εκπλήξεις στο ημερολόγιο. Υπάρχει κάτι εδώ για να απολαύσουν όλοι χαλαρά την προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο ή να την κρατήσουν ωραία και ζεστή τις κρύες μέρες. Ακόμα κι αν κάποια προϊόντα επαναλαμβάνονται από προηγούμενα χρόνια. Τα highlights είναι φυσικά τα δύο προϊόντα Satisfyer και τα εσώρουχα από το Penthouse. Αυτά είναι ήδη πειραγμένα στη συσκευασία και ενισχύουν περαιτέρω το ημερολόγιο Advent.

Είναι σίγουρα καλό που υπάρχουν οδηγίες χρήσης, γιατί με ορισμένα προϊόντα δεν μπορούσαμε να πούμε ακριβώς τι είναι, σε ποιους προορίζεται και πώς να το χρησιμοποιήσουμε. Μόνο το όνομα, όπως το μανίκι σιλικόνης με τα άκρα ή το “Beam me up”, δεν σας λέει τι μπορείτε να κάνετε με το παιχνίδι.

EIS Deluxe Advent Calendar: Ανοίγουμε τις πρώτες πόρτες

Πίσω από δύο πόρτες του EIS Deluxe Advent Calendar υπάρχει ένας δονητής και χειροπέδες

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Κοιτάξαμε συνολικά δύο πόρτες και ανοίξαμε δύο πακέτα. Και μόνο αυτά ήταν πολύ διασκεδαστικά για εμάς.

Θύρα Νο 7: Ήταν συναρπαστικό από την αρχή. Υπάρχουν λίγοι πίσω από τον αριθμό 7 βελούδινες μεταλλικές χειροπέδες συμπεριλαμβανομένου του κλειδιού κρυφό. Το αγαπημένο σας πρόσωπο δεν θα μπορέσει να σας ξεφύγει τόσο γρήγορα.

Θύρα Νο 15: Άνοδος σε πολύ ειδικές σφαίρες. Με το μικρό και εύχρηστο Δονητής “Beam me up”. μπορείτε να διασκεδάσετε μόνοι ή ως ζευγάρι. Μέσω του τηλεχειριστηρίου μπορούν να ελεγχθούν 20 διαφορετικά προγράμματα δόνησης. Μπορούμε να προτείνουμε μόνο το δονούμενο αυγό.

Γενικές πληροφορίες για το EIS Deluxe Advent Calendar

Με το Deluxe Advent Calendar από το EIS.de λαμβάνετε ένα Ημερολόγιο γεμάτο δελεαστικά προϊόνταπου γλυκαίνουν την προ-χριστουγεννιάτικη περίοδο. Αν και το ημερολόγιο είναι αρκετά μεγάλο με ύψος 46 cm και πλάτος 41 cm, μπορεί να στηθεί τέλεια χάρη στο ορθογώνιο σχήμα του. Οι εκπλήξεις για κάθε μέρα είναι συσκευασμένες σε 24 μικρότερα και μεγαλύτερα κουτιά. Αν και το ημερολόγιο είναι φτιαγμένο για ζευγάρια (έκπληξη για άνδρες και γυναίκες), μπορεί φυσικά να ανοίξει και από singles.

ο Το ημερολόγιο κοστίζει επί του παρόντος μόνο 59,99 ευρώ για τη Black Friday. Αλλά παίρνεις ένα Αξία εμπορευμάτων περίπου 650 ευρώ. Αυτό σας δίνει εξοικονόμηση 88 τοις εκατό σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένα.

Αν θέλετε να παραγγείλετε απευθείας το EIS Deluxe Advent Calendar, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Σας ευχόμαστε μια σαγηνευτική σεζόν Advent.

Κάντε κλικ εδώ για το ημερολόγιο Advent EIS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *